Povratak
Novom signalizacijom do sigurnijeg prometovanja: Od danas jednosmjerno prometovanje parkiralištem u Mlinskoj ulici

Novom signalizacijom do sigurnijeg prometovanja: Od danas jednosmjerno prometovanje parkiralištem u Mlinskoj ulici

Promet u jednom smjeru će se odvijati i na parkiralištu Mlinske ulice, uz maloprodajni centar Konzum, a osim postavljenih prometnih znakova, ocrtane su i nove linije na kolniku koje označavaju ispravan smjer kretanja i prometovanja.

Na temelju zahtjeva policije, mjesnog odbora, ali i olakšanja prometovanja, u Gradu Pleternici napravljena je nova signalizacija i usmjeravanja prometa. U naselju Kuzmica, ulica kod Dječjeg vrtića Tratinčica postaje jednosmjerna, a za to su postavljeni i predviđeni prometni znakovi. Promet u jednom smjeru će se odvijati i na parkiralištu Mlinske ulice, uz maloprodajni centar Konzum, a osim postavljenih prometnih znakova, ocrtane su i nove linije na kolniku koje označavaju ispravan smjer kretanja i prometovanja.

– U stalnoj smo komunikaciji s našim mjesnim odborima, ali i s policijom i sve što radimo, kao i oni, radimo za dobrobit naših građana. Na ovaj način ne samo da će se olakšati promet, nego će se povećati i sigurnost mještana, ali i smanjiti broj prometnih nezgoda – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Vezane vijesti

Blagoslov križa uz tradicionalni susret u Gradskoj kući

Pročitaj više

Muzej bećarca postao prijatelj festivala Zlatne žice Slavonije: “Zajedničkim snagama možemo jako puno toga napraviti za našu baštinu i naš kraj”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content