NASLOVNA

VIJESTI

GRADSKA UPRAVA

GRADSKE INSTITUCIJE

GRADSKE TVRTKE

POZIV za prikupljanje projektnih ideja i prijedloga za bazu projekata

20.07.2018.

Grad Pleternica izrađuje strateški dokument lokalnog razvoja – „Strategiju razvoja poljoprivrede Grada Pleternice“. Svrha izrade novog strateškog dokumenta je ažuriranje stanja na području Grada Pleternice temeljem čega će se analizirati postojeći projekti i planovi te postaviti vizija za novo razdoblje do 2022.. Definirani ciljevi, prioriteti i mjere za ostvarenje vizije imaju konačni cilj podići razinu ekonomske moći, kvalitetu življenja i ostvarenje zadovoljstva građana. Cilj ovog poziva je identificirati i prikupiti sve projektne ideje i prijedloge koji će pomoći u ostvarivanju strateških ciljeva razvoja Grada Pleternice koji će se utvrditi „Strategijom razvoja poljoprivrede Grada Pleternice“ Prikupljene ideje i prijedlozi služit će ažuriranju postojeće baze projekata koja će biti osnova za kandidiranje programa za sufinanciranje i provedbu.

Javni poziv se odnosi na fizičke osobe (obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva – OPG i dr.) i pravne osobe (javna poduzeća, trgovačka društva, udruge, zadruge, poljoprivredna gospodarstva – PG), a mogu se prijaviti svi projekti i projektne ideje koji su vezani, posredno ili neposredno, uz poljoprivredu. Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih Strategijom.

Slijedom navedenog, uvrštenje pristiglih projekata u bazu i mrežu projekata Strategije razvoja poljoprivrede Grada Pleternice, a potom i Županijsku razvojnu strategiju predstavlja polazište za njihovo kandidiranje za financiranje putem:

- programa ruralnog razvoja, - drugih međunarodnih institucija, - programa institucija RH, - županijskih programa, - gradskih programa te - drugih izvora.

Projektne ideje i prijedlozi moraju biti podneseni u papirnatom ili elektronskom obliku na propisanom obrascu za prijavu projekata, a mogu se slati putem e-pošte: grad@pleternica.hr ili na sljedeću adresu:

Grad Pleternica Ivana Šveara 2, 34310 Pleternica uz napomenu "Poziv na prijavu projekata za bazu projekata Grada Pleternice".

Rok za prijavu: 10. kolovoza 2018. godine.

Poziv na iskazivanje interesa za prijavljivanje projektnih ideja i prijedloga za bazu projekata Grada Pleternice objavljivat će se jednom godišnje, a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Gradu Pleternici, na broj telefona (034) 251-046.

Download:

Javni poziv_Grad Pleternica[45342].docx
OBRAZAC ZA PRIJAVLJIVANJE PROJEKATA[45343].docx

Pročitajte još

DRUŠTVO

"Sjetimo se i svih onih koji danas nisu sa nama"

Obavijest građanima - plaćanje naknade za uređenje voda

POLITIKA

Sretan Dan državnosti!

JAVNI POZIVI I OBJAVE

Prostorni plan Grada Pleternice

20.10.2017.

Strategija razvoja Grada Pleternice 2014.-2020.

10.06.2016.

Proračun Grada Pleternice

22.02.2016.

Javni natječaj - stipendije 2019./2020.

09.10.2019.

E-savjetovanje o nacrtima općih akata

12.09.2019.

Odluka o produženju radnog vremena ugostitelja za Devetnice

19.08.2019.

Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora

31.07.2019.

Info za investitore i poduzetnike

Guide for investors

Pleternica profile

Porezi i naknade

Prezentacija o radu Poduzetničkog centra

Kontakt za investitore

Guide for entrepreneurs

Vodič za poduzetnike

Popis građevinskih čestica u poduzetničkoj zoni

Objedinjeni trošak komunalnih priključaka

>> VIDI SVE <<

Prijavi kvar na rasvjeti putem sustava E-RASVJETA

Uvjeti korištenja - Kontakt informacije - ARHIV