Povratak
Javni poziv osnovnim i srednjim školama: Osvojite besplatan posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarca!

Javni poziv osnovnim i srednjim školama: Osvojite besplatan posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarca!

Interpretacijski centar Muzej bećarca uskoro otvara svoja vrata! U nastavku je Javni poziv, poslan osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj:

Javna ustanova Pleternica upućuje osnovnim i srednjim školama JAVNI POZIV za sudjelovanje u nagradnoj igri OSVOJITE POSJET INTERPRETACIJSKOM CENTRU MUZEJ BEĆARCA!

Osmislite i načinite prigodni videozapis u kojem ćete pokazati zašto baš Vaš razred/ škola mora osvojiti posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarca u Pleternici! U tom videozapisu dokažite svoje znanje o bećarcu, bećarima i tradiciji općenito, a na koji način ćete to ostvariti znate najbolje Vi sami! Prijave moraju sadržavati popunjenu prijavnicu i videozapis, a šalju se na mail adresu javna.ustanova@pleternica.hr

Požurite s prijavama i budite inovativni! Detalje o broju grupa po županijama pronađite u dodatku Javnog poziva. Udaljenije županije ostvaruju i besplatan smještaj. Sve pristigle videozapise ocjenjivati će stručna komisija. Rezultati ovog javnog poziva bit će objavljeni na Facebook stranici Muzej bećarca i na službenim stranicama Grada Pleternice. Svoj posjet škole će moći ostvariti od početka 2023. godine.
Gdje se smjestio Interpretacijski centar Muzej bećarca pogledajte u brošuri u prilogu kao i dodatne detalje natječaja.

Vezane datoteke

Vezane objave

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu novčane potpore za djecu starosti do 12 godina

Pročitaj više

Javni poziv za zakup oglasnog prostora na video zidu u vlasništvu Grada Pleternice

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content