Povratak

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora za ublažavanje negativnih posljedica na gospodarstvo uzrokovanih korona virusom (COVID-19)

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela potpora za ublažavanje negativnih posljedica na gospodarstvo uzrokovanih korona virusom (COVID-19) na području Grada Pleternice.

Navedeni Javni poziv sa pripadajućim obrascima može se preuzeti u prilogu.

Javni poziv sastoji se od slijedećih mjera:

4.1. Mjera očuvanja radnih mjesta kod poduzetnika sa područja Grada Pleternice čija je gospodarska aktivnost narušena zbog posljedica korona virusa (COVID-19)

4.2. Mjera očuvanja radnih mjesta za sektor ugostiteljstva, odnosno gospodarstvenike čija je gospodarska aktivnost ugostiteljstvo i pružanje ugostiteljskih usluga sukladno Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti (osim za ugostiteljske objekte iz skupine „hoteli“, „kampovi“)

 

Vezane datoteke

Vezane objave

Upisi u dječji vrtić i jaslice Tratinčica Pleternica za pedagošku godinu 2024./2025.

Pročitaj više

Javni poziv za financiranje kapitalnih ulaganja neprofitnih organizacija, dobrovoljnih vatrogasnih društava i vjerskih zajednica za 2024. godinu

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content