Povratak

Potvrde za korištenje poljoprivrednog zemljišta

Ministarstvo poljoprivrede Preporuku je dostavilo Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u vezi s evidentiranjem uporabe zemljišta u ARKOD sustav prema odredbama Pravilnika o evidenciji uporabe poljoprivrednog zemljišta.

Grad Pleternica poljoprivrednicima može izdati potvrde navedene pod točkama 1., 2. i 5. Preporuke koja se nalazi u nastavku. Popis svih izdanih potvrda Grad je dužan objavljivati i redovito ažurirati na svojoj web stranici kao i na oglasnoj ploči te o istom bez odgode, izvijestiti Ministarstvo poljoprivrede.

Ukoliko neka pravna ili fizička osoba obavijesti Grad da osporava izdanu potvrdu, Grad je o istome bez odgode, dužan obavijestiti Agenciju za plaćanja i Ministarstvo poljoprivrede uz dostavu zaprimljene obavijesti. Potvrde koje su navedene u Preporuci izdaju se na rok od jedne godine od dana izdavanja.

Grad Pleternica izdaje Potvrde na temelju uredno podnesenog Zahtjeva, a obrazac istog se nalazi u nastavku, kao i obrasci odgovarajućih izjava koje se prilažu zahtjevu.

Vezane datoteke

Vezane objave

Javni natječaj za dodjelu poslovnih prostora u vlasništvu Grada Pleternice na korištenje udrugama čija djelatnost predstavlja javnu potrebu od interesa za Grad Pleternicu

Pročitaj više

ZATVORENO: Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivredi na području Grada Pleternice u 2023. godini

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content