NASLOVNA

VIJESTI

GRADSKA UPRAVA

GRADSKE INSTITUCIJE

GRADSKE TVRTKE

UVJETI KORIšTENJA

1. KOLAČIĆI (Cookie policy)

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo na portalu, Pleternica.hr pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala prilikom prvog otvaranja stranica u mjesec dana. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića, a nastavkom pregleda i korištenja portala, korisnik daje svoju suglasnost.

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics. O njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics - zaštita privatnosti.

2. OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Sve stranice na domeni Pleternica.hr u vlasništvu su Grada Pleternice.

Portal Pleternica.hr je online informativni medij za žitelje Pleternice i okolice kao i za ostale koje zanimaju vijesti iz Pleternice. Čitatelji portala su ujedno i korisnici.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala u svakom trenutku smatra se da je korisnik prihvatio ova pravila korištenja prethodno ih pročitavši u cijelosti. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Niti jedan dio portala Pleternica.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje nezakonitih radnji.

Portal Pleternica.hr čitateljima u dobroj namjeri nudi sadržaj i osigurava njegovo korištenje sve dok se ne krše pravila korištenja. Pleternica.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja koje su kreirali posjetitelji te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost. Pleternica.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovom portalu.

3. PITANJA GRADONAČELNICI

Čitatelji mogu putem portala Pleternica.hr direktno postaviti pitanja gradonačelnici koja će ih pregledati u razumnom roku. Pitanja čitatelja ne objavljuju se odmah, u realnom vremenu, kako bismo izbjegli eventualnu zlouporabu. Svako pitanje, koje nije zlonamjerno i ima svoju svrhu, bit će ubrzo objavljeno i gradonačelnica će na njega odgovoriti.

4. KOMENTIRANJE SADRŽAJA

Komentiranje sadržaja portala Pleternica.hr dozvoljeno je svim korisnicima i posjetiteljima putem Facebook profila na našoj službenoj Facebook stranici Grada Pleternice. Uredništvo ne moderira i ne uređuje komentare koje putem Facebook profila ili na drugi način unose korisnici odnosno čitatelji. Sadržaj komentara ne odražava stav i mišljenje uredništva niti poglavarstva Grada Pleternice, već svakog komentatora ponaosob.

Poglavarstvo Grada Pleternice i uredništvo portala Pleternica.hr niti na koji način nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, klevetanje i drugi nezakoniti sadržaj.

Uredništvo portala Pleternica.hr zadržava pravo bez objašnjenja ukloniti bilo koji komentar koji nije u suglasnosti s gore navedenim pravilima ili dobije prijavu nezakonitog i nedopuštenog sadržaja komentara.

5. PRENOŠENJE SADRŽAJA

Pleternica.hr nije komercijalni medij. Dozvoljeno je prenošenje sadržaja s ovog portala, ali isključivo onog na koje Grad Pleternica polaže autorska prava. Sadržaj koji je nama ustupljen od strane drugih autora može biti prenesen samo uz dozvolu autora odnosno vlasnika autorskih prava.

6. LINKOVI NA VANJSKI SADRŽAJ

Pleternica.hr objavljuje linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. Pleternica.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

7. IZMJENE PRAVILA

Pleternica.hr zadržava pravo bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Pleternica.hr će korisnike obavijestiti objavljivanjem na portalu.

Zadnja promjena: 7. 2. 2016.

Pročitajte još

DRUŠTVO

Zapalimo zajedno lampion u spomen na žrtve herojskog grada Vukovara

DRUŠTVO

Organiziran autobus za Vukovar, prijavite se do 13. studenog

DRUŠTVO

Sufinanciranje nabave udžbenika - OBAVIJEST

DRUŠTVO

Čestitka u prigodi Dana neovisnosti

DRUŠTVO

Od 11. listopada počinje isplata naknade za ogrijev

DRUŠTVO

Čestitka povodom početka nove školske godine!

DRUŠTVO

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja 2018.

DRUŠTVO

Otvoren javni poziv sa sufinanciranje udžbenika

SPORT

Detalji puta na doček Vatrenih u Zagreb

JAVNI POZIVI I OBJAVE

Proračun Grada Pleternice

08.03.2018.

Prostorni plan Grada Pleternice

20.10.2017.

Strategija razvoja Grada Pleternice 2014.-2020.

10.06.2016.

Ponovljeni javni poziv za dodjelu nepovratnih potpora gospodarstvu

03.12.2018.

Javni poziv-naknada troška glede imenovanja Trga hrvatskih branitelja

01.12.2018.

Odluka o dodjeli stipendija u ak.godini 2018/2019

01.12.2018.

Javni poziv - poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji

30.11.2018.

Info za investitore i poduzetnike

Baza gospodarstvenika

Guide for investors

Pleternica profile

Porezi i naknade

Prezentacija o radu Poduzetničkog centra

Kontakt za investitore

Guide for entrepreneurs

Vodič za poduzetnike

Popis građevinskih čestica u poduzetničkoj zoni

Objedinjeni trošak komunalnih priključaka

>> VIDI SVE <<

Prijavi kvar na rasvjeti putem sustava E-RASVJETA

Uvjeti korištenja - Kontakt informacije - ARHIV