Povratak
25 godina statusa Grada: “Planovi za budućnost su uistinu veliki, no bili su i do sada i uspješno smo ih realizirali”

25 godina statusa Grada: “Planovi za budućnost su uistinu veliki, no bili su i do sada i uspješno smo ih realizirali”

- Planovi su uistinu veliki, no bili su i do sada i uspješno smo ih realizirati tako da vjerujem kako ćemo i ove planove koje imamo uspješno implementirati u naš grad na radost naših sugrađana - zaključuje Šarić.

Pleternica je službeno grad od 17. siječnja 1997. godine. Zasluga je to tadašnje saborske zastupnice Marije Bajt koja je Saboru Republike Hrvatske iznijela taj prijedlog, a isti je i usvojen. Bilo je to prije punih 25 godina, a od tada se u Pleternici puno toga promijenilo.

– Mislim da su na svakom koraku vidljivi pomaci i po kvaliteti života i po infrastrukturi koja je izgrađena stoga ne treba posebno naglašavati svaki projekt. Smatram kako smo puno dobili tog 17. siječnja jer od tada ovisimo samo o sebi, svojim idejama, svom radu i svojim sposobnostima – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

No Pleternica ne staje na izgrađenom već velikim koracima ide naprijed prema novim projektima i novim izazovima.

– Planovi su uistinu veliki, no bili su i do sada i uspješno smo ih realizirali tako da vjerujem kako ćemo i ove planove koje imamo uspješno implementirati u naš grad na radost naših sugrađana – zaključuje Šarić.

Vezane vijesti

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content