Povratak
5 godina PLINK-a: Mladi poduzetnici, uspješni projekti i kreativan tim

5 godina PLINK-a: Mladi poduzetnici, uspješni projekti i kreativan tim

Pleternički PLINK, sjedište Poduzeničkog centra Pleternica, ali i mjesto okupljanja poljoprivrednika, gospodarstvenika i udruga proslavio je svojih prvih 5 godina. Zgrada je to u kojoj se skupljaju ideje, traže, ali i dobivaju sredstva za realizaciju istih.

– Vrlo brzo je prošlo 5 godina, možda zbog užurbanog tempa koji imamo ovdje, posebice u posljednjoj godini kada je raspisano brdo natječaja. Međutim i velik broj mladih poduzetnika koje imamo danas ovdje čine atmosferu dinamičnom i kreativnom. Puno razgovaramo i to nam stvara nove ideje iz dana u dan, a probleme rješavamo zajedno – rekla je Marija Šarić, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

Svaki posjet se pomno bilježi, svaka ideja zapisuje, a svaki posjet poduzetnika zauzima prioritetno mjesto. Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić ima samo riječi hvale. – Često sam ovdje i vidim koliko svi rade, od naših poduzetnika početnika do naših djelatnika Centra. Stvorili smo jedno mjesto u kojem imamo sve informacije, bilo da se radi o natječajima za udruge ili osnivanju nove tvrtke i izuzetno sam ponosna na to. Nadam se kako će brojke Centra nastaviti eksponencijalno rasti kao i sredstva koja dolaze iz raznih fondova za naše poduzetnike – zaključuje Jozić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content