Povratak
Aktivna zona otvorena: ‘Nigdje nije bilo ovako živo i veselo’

Aktivna zona otvorena: ‘Nigdje nije bilo ovako živo i veselo’

Nakon puno klikova, lajkova, djeljenja i aktivnosti naših stanovnika, ali i brojnih prijatelja iz drugih gradova, danas je došao dan kada smo otvorili našu aktivnu zonu u sklopu Coca-Colinog projekta Pokret za radost.

Tako su se danas okupili brojni zaslužni za to što je Pleternica jedan od 10 gradova koji su se izborili za vježbalište u Pleternici. Otvorenju su uz predstavnika Coca Cole, Brunu Jelića i zamjenika gradonačelnica Grada Pleternice, Domagoja Katića prisustvovali i ambasadori projekta Antonija Blaće i Mirza Džomba.

– Ovo nam je četvrta zona koju otvaramo, ali nigdje do sada nije bilo ovako živo, veselo i aktivno – kazala je Antonija Blaće. Kao bivši sportaš Mirza Džomba je istaknuo kako mu je drago što djeca prepoznaju važnost ovakvih projekata i što su danas u velikom broju tu. – Stvarno sam iznenađen, ovo je genijalno i ovdje je predobro. Gdje god se okrenem sve je puno. Aktivna zona u Pleternici je pun pogodak – kazao je Džomba.

Bruno Jelić, predstavnik Coca Cole je istaknuo kako tvrtka želi kroz ovakav način aktivno djelovati na zdrav način života. – Zadovoljstvo nam je što smo u suradnji s Gradom Pleternicom imali mogućnost implementirati i dati jedan ovakav sadržaj u vaš grad i nadam se da će vam koristiti – istaknuo je Jelić.

Pleternički dogradonačelnik je zahvalio gradonačelnici Antoniji Jozić na inicijativi i poticaju koju je davala tijekom glasanja i ravnatelju škole Hrvoju Galiću koji je također aktivno sudjelovao u prikupljanju glasova. – Najveće čestitke idu svima vama koji ste redovno glasali i tako omogućili da ova zona dođe u Pleternici. Ona je tu zbog vas i za vas, vaše roditelje, bake i djedove – zaključio je Katić.

 

 

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content