Povratak
Anto Barbarić novi predsjednik Gradskog vijeća Grada Pleternice

Anto Barbarić novi predsjednik Gradskog vijeća Grada Pleternice

Gradsko vijeće čini 15 članova, od kojih 10 dolazi iz redova Hrvatske demokratske zajednice, a 5 sa liste Domovinskog pokreta i MOST-a. Osim predsjednika Ante Barbarića izabrani su i potpredsjednici, Marko Markota i Hrvoje Galić kao i članovi gradskih Odbora i Komisija.

Konstituiranjem Gradskog vijeća završen je izborni proces u Gradu Pleternici, nakon vijećnićke prisege, jednoglasnom odlukom za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Anto Barbarić sa liste Hrvatske demokratske zajednice. Barbarić je inače dugogodišnji pleternički obrtnik koji je 2016. godine od strane Ministarstva poduzetništva i obrta proglašen najboljim obrtnikom u Republici Hrvatskoj.

Nakon vijećnika prisegu su položili i gradonačelnica Marija Šarić te njen zamjenik Domagoj Katić. Gradsko vijeće čini 15 članova, od kojih 10 dolazi iz redova Hrvatske demokratske zajednice, a 5 sa liste Domovinskog pokreta i MOST-a. Osim predsjednika izabrani su i potpredsjednici, Marko Markota i Hrvoje Galić kao i članovi gradskih Odbora i Komisija.

Vezane vijesti

Kakva noć u Terra Panonici – Damir Sviben predstavio knjigu pred više od 300 posjetitelja

Pročitaj više

Prvi vincelovski pohod: “Priključite nam se u nedjelju – potrebna je samo dobra volja i veselo raspoloženje”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content