Povratak
Autorskom večeri vraćen festivalski štih Cvjetića glazbe

Autorskom večeri vraćen festivalski štih Cvjetića glazbe

Nakon 9 godina odlučeno je kako će se vratiti autoska večer, izvornost Cvjetića glazbe, jedinog dječjeg tamburaškog festivala u Hrvatskoj. Na sinoćnjoj drugoj večeri festivala, ujedno i večeri autorske pjesme mogle se je vidjeti oduševljenje i sreća djece izvođača jer su pjevali svoje pjesme.

Pobjedu je odnio Borna Erjavac sa pjesmom “Reći ću ja rodi”, Lana Bobek koja je pjevala “Pjevačica i frizerka” je bila drugoplasirana, a trećeplasirani Benjamin Poleto je pjevao “Pjesma moje Anice”. U dobroj atmosferi najavljen je i novi natječaj za Cvjetiće glazbe 2019. koji će biti raspisan na jesen.

– Presretna sam što je autorska večer dočekana s ovakvim oduševljenjem. To je ono što Cvjetiće čini festivalom, a mi smo odlučili financirati i pjesme i njihovo studijsko snimanje kako bi kvaliteta bila na zavidnoj razini. Sigurna sam kako ćemo iduće godine još podići ljestvicu i pozicionirati naše Cvjetiće na mjesto koje zaslužuju – rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content