Povratak
Brojni poznati pozvali sve ljubitelje bećarca na otvorenje Muzeja bećarca u Pleternicu

Brojni poznati pozvali sve ljubitelje bećarca na otvorenje Muzeja bećarca u Pleternicu

Svi su oni iskoristili i priliku te iskazali svoje oduševljenje viđenim, čestitali na ostvarenom, ali i pozvali sve u petak, 17. veljače na otvorenje velikog ponosa Pleternice - Muzeja bećarca

Do otvorenja Muzeja bećarca nas dijeli svega dva dana, a u toj prigodi neka zvučna imena su već posjetila Muzej, u prvom redu aktivni sudionici u nastajanju interpretacije svega onoga što je u Muzeju prikazano.

Tako su Muzej obišle i dvije legende i ikone tamburaške glazbe, Marija Pavković Snaša i Šima Jovanovac kao i dugogodišnji čuvar kulturne baštine, urednik emisije Lijepom našom, Branko Uvodić. Tamburaški sastav Zlatna dolina je pak sudjelovao u prijenosu uživo iz Muzeja bećarca pod voditeljskom palicom Borisa Miševića, a domaći KUD Orljava je dočekao ekipu IN Magazina NoveTV.

Svi su oni iskoristili i priliku te iskazali svoje oduševljenje viđenim, čestitali na ostvarenom, ali i pozvali sve u petak, 17. veljače na otvorenje velikog ponosa Pleternice – Muzeja bećarca.

Vezane vijesti

Predaja ambalaže od sada bez redova i gužvi: Reciklažno dvorište bogatije za novi stroj

Pročitaj više

Baština živi: senzacionalan vikend u Pleternici ispunjen baštinom, gastronomijom i sportom

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content