Povratak
Dani kruha u vrtiću: “Najmlađi moraju znati važnost i porijeklo izobilja na stolu”

Dani kruha u vrtiću: “Najmlađi moraju znati važnost i porijeklo izobilja na stolu”

Zahvaljujem svim roditeljima koji su zajedno sa svojom djecom pekli ove prekrasne proizvode. Vjerujem da nije bilo lagano, ali kada vidimo danas ovu djecu, toliko ponosnu na sve što su izložili na ovom bogatom stolu vjerujem kako se je sav trud isplatio - istaknula je Nikolina Hačka, ravnateljica DV Tratinčica.

Dječji vrtić Tratinčica i ove je godine obilježio Dane kruha, ali ne samo u vrtiću nego i kroz pripreme u vlastitim domovima, a sudeći po izrazima lica kako odgajateljica tako i djece bio je to zanimljiv vikend.

Osmijeh je ozario i Nikolinu Hačku, ravnateljicu dječjeg vrtića kao i Mariju Šarić, pleterničku gradonačelnicu koje su složne u izjavi kako ovakvi događaji uvijek ozare srce i ispune dušu.

– Ovo je zapravo prezentacija radova koji su rezultat aktivnog vikenda djece i roditelja. Zahvaljujem svim roditeljima koji su zajedno sa svojom djecom pekli ove prekrasne proizvode. Vjerujem da nije bilo lagano, ali kada vidimo danas ovu djecu, toliko ponosnu na sve što su izložili na ovom bogatom stolu vjerujem kako se je sav trud isplatio – istaknula je Hačka.

Tete odgajateljice su također ponosne na svoje male “učenike” i na njihov rad, a svi zajedno okupljeni oko stola su zahvalili sa pleterničkim župnikom Antunom Ćorkovićem na svim darovima koje su primili te zaključili kako najmlađi moraju znati važnost i porijeklo namirnica koje svakodnevno blagujemo.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content