Povratak
Dobrodošlica za 27 novih stanovnika Pleternice uz prigodan program

Dobrodošlica za 27 novih stanovnika Pleternice uz prigodan program

Prigodnim programom u izvođenju mališana iz DV Tratinčica danas je održano tradicionalno druženje gradonačelnice sa 27 najmanjih stanovnika našeg grada koji su rođeni u travnju, svibnju i lipnju ove godine.

U tom duhu gradonačelnica Antonija Jozić je istaknula kako Grad već duži niz godina u svom proračunu osigurava sredstva za novorođene. – Svjesna sam kako ovih 1.000 kuna koje ćemo vam danas dodijeliti u odgoju djeteta i vašim potrebama ne znači puno, ovo je samo mali simboličan dar zahvale vama što osiguravate budućnost ovom gradu. S druge strane smatram kako kao Grad puno ulažemo i činimo za mogućnosti koje danas imate vi i vaša djeca. Evo i danas smo u novom vrtiću koji smo napravili kako bi vaši mališani imali najveće pedagoške standarde kada krenu u njega. Imamo igraonice u naša 4 sela, uskoro kreće i ona u knjižnici koju smo također izgradili i opremili posebice dječji odjel. Upravo smo jučer postavili nove sprave za dječji park u našem gradskom parku, imamo uz vrtić i predškolski odgoj organiziran, sve su to projekti koje Grad realizira, a s ciljem sretnijeg djetinstva vaše djece sa puno mogućnosti – kazala je Jozić.

Nakon prigodnog pozdravnog govora roditeljima su čestitali gradonačelnica i njen zamjenik.

 

Vezane vijesti

Pleterničani i gosti ispunili šor: “Hvala vam što ste svojim dolaskom iskazali ljubav prema tradiciji”

Pročitaj više

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content