Povratak
Dodijeljenja priznanja za najuspješnije u 2020. godini

Dodijeljenja priznanja za najuspješnije u 2020. godini

- Godinu su obilježili i neupitni uspjesi, uspjesi ovog grada, ali i vaši uspjesi. Vi koji ste dobili priznanja u prigodi Dana grada obilježili ste proteklu godinu sa svojim postignućima. Neka vam nagrade budu poticaj u vašem radu da još snažnije, još bolje ostvarujte one ciljeve koje ste si u svom osobnom i profesionalnom životu zadali - rekla je Jozić.

Nažalost pandemija koronavirusa nije dozvolila niti održavanje svečane sjednice povodom Dana grada Pleternice. No, unatoč tome, a u skladu s epidemiološkim mjerama održana je dodjela laureata za 2020. godinu. Pojedinci su to i kolektivi koji su se svojim radom, angažmanom i trudom istaknuli u 2020. godini.

Kako je koronavirus obilježio ovu 2020. godinu tako je iznjedrio i neke nove heroje današnjice. Upravo zbog borbe protiv ove pandemije Amadea Mjertan je dobila prestižnu španjolsku nagradu Princeze od Asturije. Amadea, inače rođena Pleterničanka, živi i radi u španjolskom Madridu gdje je i dočekala vijest o dobivanju godišnje nagrade Grada Pleternice. Ove godine među laureatima se našla i jedna svjetska prvakinja, kao što smo svjedoci, Mia Mikliš je svjetska juniorska prvakinja u bodybuildingu, kategorija wellness.

Nagradu je dobilo i Hrvatsko žensko društvo, Društvo naša djeca kao i NK BSK iz Buka koji, svi redom, djeluju dugi niz godina na području našeg grada te svojim radom i rezultatima promoviranju Pleternicu.

Inter d.o.o u vlasništvu Zlatka Mijokovića je također ovogodišnji laureat. Tvrtka je to koja se može pohvaliti dugo tradicijom i uspješnim funkcioniranjem na tržištu. Kako i sam vlasnik kaže u cijeloj svojoj povijesti nisu niti jedan dan bili u blokadi, a ovu nagradu vidi kao podstreh za daljnju rad i prepoznavanje svih dosadašnjih napora koje su učinili za svoju tvrtku i radnike od strane Gradakog vijeća Grada Pleternice.

U prilici prigodnog obraćanja gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić naglasila je kako je ovo godina izuzetno teška i za gospodarstvo, ali i za zdravstveni sustav.

– S druge strane, godinu su obilježili i neupitni uspjesi, uspjesi ovog grada, ali i vaši uspjesi. Vi koji ste dobili priznanja u prigodi Dana grada obilježili ste proteklu godinu sa svojim postignućima. Neka vam nagrade budu poticaj u vašem radu da još snažnije, još bolje ostvarujte one ciljeve koje ste si u svom osobnom i profesionalnom životu zadali – rekla je Jozić.

Okupljenima se obratio i predsjednik Gradskog vijeća, Marijan Aladrović koji je pak istaknuo kako je ovo prvi puta da ne postoji mogućnost okupljanja šire zajednice u povodu ove svečanosti, ali da bez obzira na to uspjesi ovogodišnjih laureata nisu ništa manje važni.

Stoga čestitam nagrađenima na njihovom trudu, zalaganju i svemu onome čime pridonose kako u osobnim postignućima tako i društvenim zajednici u ovom gradu – zaključio je Aladrović.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content