Povratak
Dovršeni radovi na društvenom domu u Novoselcima: “Nastavljamo dalje u suradnji s mjesnim odborima”

Dovršeni radovi na društvenom domu u Novoselcima: “Nastavljamo dalje u suradnji s mjesnim odborima”

Zadovoljni su i članovi mjesnog odbora koji ističu kako sada imaju primjeren prostor za potrebe naselja, ali da uskoro slijedi i opremanje kuhinje kako bi imali opremljen prostor, a s početkom proljeća i uređenje prostora oko doma.

Sredstvima gradskog proračuna financirani su radovi na društvenom domu u Novoselcima koji su ovih dana privedeni kraju, tim povodom održan je i kratki sastanak u novoobnovljenom prostoru.

– Sretna sam jer smo uspjeli u ovoj godini pronaći sredstva za radove koji su ovdje bili potrebni kako bi dom mogao biti stavljen u funkciju i na služenje mještanima. Naravno, očekuje nas još dosta toga, ali prvi korak je napravljen. Mjesni odbor je proaktivan i vjerujem kako ćemo zajedno, kao i do sada tražiti rješenja na dobrobit svih stanovnika ovog mjesnog odbora, kao što je to praksa i u drugim mjestima – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice prilikom obilaska.

Vrijednost radova je 150 tisuća kuna, a uređen je sanitarni čvor, postavljena stolarija, podne obloge, nova rasvjeta, dom je spojen na priključak vode te je oličen iznutra. Zadovoljni su i članovi mjesnog odbora koji ističu kako sada imaju primjeren prostor za potrebe naselja, ali da uskoro slijedi i opremanje kuhinje kako bi imali opremljen prostor, a s početkom proljeća i uređenje prostora oko doma.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content