Povratak
“Dovršetkom nogostupa u Bilicama stvorili smo sigurniju okolinu” 

“Dovršetkom nogostupa u Bilicama stvorili smo sigurniju okolinu” 

Dovršetkom ovog projekta korak smo bliže cilju u tom segmentu, a to je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u našim naseljima - istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice. 

Nogostupi su jedan od stupova sigurnosti pješaka posebice ako se radi o državnim cestama. Jedan takav upravo je izgrađen na DC525 kroz naselje Bilice vrijednosti 1,5 milijuna kuna.
– Želimo biti partner svim državnim tvrtkama, a realizacijom ovog projekta mogu konstatirati da se dobra suradnja sa Hrvatskim cestama nastavila. Dovršetkom ovog projekta korak smo bliže cilju u tom segmentu, a to je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u našim naseljima – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Navodi kako je pred visokom fazom izvođenja nogostup kroz naselja Buk, Resnik i Svilna te priprema za rekonstrukciju nogostupa u naselju Gradac.
– Također kroz rekonstrukciju ceste u naseljima Frkljevci i Kadanovci izgraditi će se i taj nogostup, a tu je izvođač radova već uveden u posao i čeka se početak radova na tom projektu – dodaje.

Vezane vijesti

Završena Škola plivanja: „Imamo 26 novih plivača s pleterničkog područja“

Pročitaj više

Započela 3. faza radova na vatrogasnom domu u Požeškoj Koprivnici: „Primarni cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naselja“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content