Povratak
“Drago mi je da se dovršava nogostup prema pleterničkom brijegu, povećat ćemo sigurnost i smanjiti gužve”

“Drago mi je da se dovršava nogostup prema pleterničkom brijegu, povećat ćemo sigurnost i smanjiti gužve”

- Moram istaknuti kako unatoč tome što nije niti godina dana mandata iza nas imamo riješen popriličan broj zadataka koji smo si postavili pred sebe - navodi Goran Zukanović, predsjednik MO Pleternica

Uz velike investicije koje se rade na području Pleternice, nisu zaboravljene niti one manje, ali jednako važne. Tako je ovih dana započeta, a uskoro će biti i dovršena izgradnja nogostupa u ulici Prilaz.

Tim su povodom gradonačelnica Pleternica, Marija Šarić i predsjednik Mjesnog odbora Pleternica, Goran Zukanović obišli radove. Bila je to prilika za prokomentirati i plan rada MO kao i za razgovor oko novih investicija.

– Izuzetno mi je drago da se dovršava izgradnja ovog važnog nogostupa u prvom redu zbog sigurnosti naših sugrađana i smanjenja gužve koja se stvara prije i nakon misnih slavlja – kaže Zukanović.

Dodaje i kako realizacija plana MO Pleternice ide brže od očekivanog. – Moram istaknuti kako unatoč tome što nije niti godina dana mandata iza nas imamo riješen popriličan broj zadataka koji smo si postavili pred sebe. To naravno ne znači da ćemo realizacijom plana prestati raditi već upravo suprotno, iskoristit ćemo suradnju sa gradom i rješavati probleme koji se tiču naših sugrađana – zaključuje.

– Drago mi je da MO Pleternica na čelu s predsjednikom sudjeluje aktivno u razvoju grada, puno je malih projekata i zahtjeva oko kojih skrbi mjesni odbor i uistinu su jedan dobar i kvalitetan partner Gradu Pleternici. Veliki projekti možda nekad zasjene sitne potrebe koje stanovnici imaju i upravo je tu važnost MO da ukaže na njih i da se oni isto tako rješavaju jer cilj nam je od svih naših naselja stvoriti cjelinu ugodnu za život sa jednakim mogućnostima – rekla je Šarić prilikom obilaska radova.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content