Povratak
Drugo veliko otvorenje u tjedan dana: Otvorene Plodine u Pleternici

Drugo veliko otvorenje u tjedan dana: Otvorene Plodine u Pleternici

Osim novim radnim mjestima, otvorenje ovog maloprodajnog centra utječe na kvalitetu života i većom ponudom svojih artikala, ali i blizinom. - Marija Šarić

Nakon prošlotjednog otvorenja Agronoma, Pleternica dobiva još jedan maloprodajni centar – Plodine d.d. otvorile su svoju 133. trgovinu upravo u Pleternici. Investicija vrijedna više od 4 milijuna eura, svečano je otvorena u prisutnosti člana uprave Plodina d.d. Luke Ćurkovića, gradonačelnice Grada Pleternice Marije Šarić i Ferdinanda Trohe, zamjenika županice Požeško-slavonske županije.

-Maloprodajni centar u Pleternici je naš 133. otvoreni centar. Površine 1800 kvadrata, ovaj centar ima apsolutno sve svježe odjele koje imaju i znatno veći centri Plodina. Što se tiče ponude, dućan ima 20 tisuća artikala. Plodine su ove godine u intezivnoj ekspanziji, otvaraju 15-ak marketa, ne samo u Slavoniji, već u cijeloj Hrvatskoj.-izjavio je Luka Ćurković.

U samo tjedan dana u Pleternici je otvoreno oko 100 novih radnih mjesta, 53 u Agronomu te 40-ak novih radnih mjesta u Plodinama. Centar u Pleternici je izgrađen u roku manjem od godine dana, a brzoj izgradnji u korist je uvelike išla i podrška Grada Pleternice jer nije riječ samo o velikoj investiciji za Plodine d.d. već i za Grad Pleternicu.

-Nadam se da je Grad Pleternica barem malo pomogao u ovom velikom koraku, a stojimo na raspolaganju i dalje. Uvijek volimo reći da smo mi grad prijatelj poduzetnika i da je novo radno mjesto uvijek prioritet za našu lokalnu zajednicu. Osim novim radnim mjestima, otvorenje ovog maloprodajnog centra utječe na kvalitetu života i većom ponudom svojih artikala, ali i blizinom.-izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Za obavljanje svakodnevne kupovine, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na uslužnom pultu.

Intuitivno posloženi asortiman kupcima nudi ugodno iskustvo brze i cjelovite kupovine, a na raspolaganju je bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

Plodine d.d. svako otvorenje poprate i prigodnim donacijama, a ovoga puta doniralo se Udrugu Osmjeh Pleternica i Udrugu Mladi za mlade Pleternica.

 

Vezane vijesti

Završena Škola plivanja: „Imamo 26 novih plivača s pleterničkog područja“

Pročitaj više

Započela 3. faza radova na vatrogasnom domu u Požeškoj Koprivnici: „Primarni cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naselja“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content