Povratak
Epidemiološka situacija pod kontrolom: “Ostanimo odgovorni, poštujmo preporuke i mjere Stožera civilne zaštite”

Epidemiološka situacija pod kontrolom: “Ostanimo odgovorni, poštujmo preporuke i mjere Stožera civilne zaštite”

Epidemiološka služba HZJZ-a je proteklog vikenda odradila ogroman posao identificiranja svih njihovih kontakata te su te osobe stavljene u samoizolaciju.

Nakon ponovne pojave korona virusa u Pleternici, Hrvatski zadvod za javno zdravstvo je epidemiološku situacija stavio pod kontrolu. Prema riječima gradonačelnice Grada Pleternice, Antonije Jozić radi se o 7 osoba pozitivnih na koronavirus i to u tri obitelji.

Navodi kako su informacije koje je dobila od epidemiološke službe HZJZ-a koja je proteklog vikenda odradila ogroman posao identificiranja svih njihovih kontakata te su te osobe stavljene u samoizolaciju.

– Između ostalih radi se i o nekim zaposlenicima našeg Poduzetničkog centra koji trenutno rade od kuće tako da će svi preuzeti poslovi biti odrađeni na vrijeme. Na usluzi su vam putem mobitela i maila. U samoizolaciji su i žene zaposlene u programu pomoći u kući u okviru projekta Hrvatskog ženskog društva tako da se sljedeća dva tjedna neće pružati usluge krajnjim korisnicima – rekla je Jozić.

Ostanimo odgovorni, poštujmo preporuke i mjere Stožera civilne zaštite, čuvajmo sebe i druge oko sebe.

Vezane vijesti

Drugo stoljeće rada: Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica kreće s izradom monografije

Pročitaj više

Potpisani novi ugovori: „Svake godine nastojimo podići razinu usluge mladim obiteljima“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content