Povratak
Grad i ove godine osigurava radne bilježnice i poklon pakete za prvašiće

Grad i ove godine osigurava radne bilježnice i poklon pakete za prvašiće

- Ulaganje u djecu uvijek veseli, a osim toga to je naša želja, ali i obaveza, zato ćemo nastojati i u idućim godinama ulagati i na taj način podizati kvalitetu života olakšavanjem roditeljima školovanje djece - zaključuje pleternička gradonačelnica.

Kao i proteklih godina i ove godine će Grad Pleternica kupiti radne bilježnice za sve osnovnoškolce, a prvašići će također dobiti svoje poklon pakete. Ukupni vrijednost natječaja je oko 250 tisuća kuna s PDV-om te je ovih dana zaključen.

– Nastojimo uvijek kroz proračun osigurati sredstva za sve dobne skupine prema našim mogućnostima, tako imamo mjere za umirovljenike, gospodarstvo, poljoprivrednike, udruge, ali i za naše najmlađe – kaže Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Najveća ulaganja u mlade su već u vrtiću gdje grad sufinancira boravak djece sa oko 70% ukupnog troška, što je na godišnjoj razini više o 4 milijuna kuna. – Ulaganje u djecu uvijek veseli, a osim toga to je naša želja, ali i obaveza, zato ćemo nastojati i u idućim godinama ulagati i na taj način podizati kvalitetu života olakšavanjem roditeljima školovanje djece – zaključuje pleternička gradonačelnica.

Vezane vijesti

Raspisani natječaji: “Želimo biti aktivni u svim segmentima društva”

Pročitaj više

Velikih 115 godina Knjižnice u Pleternici: “Osnovani smo kada i knjižnica u Zagrebu”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content