Povratak
Hrvatski zavod za zapošljavanje od danas u Pleternici: „Olakšali smo sugrađanima bližu dostupnost usluge i informacija“

Hrvatski zavod za zapošljavanje od danas u Pleternici: „Olakšali smo sugrađanima bližu dostupnost usluge i informacija“

- Hvala Vam što se nam omogućili da i mi postanemo dio ove pozitivne priče. Vjerujem da će uvođenje uredovnog dana u kojem ćemo pružati usluge HZZ-a u Pleternici, pomoći poduzetnicima i nezaposlenim osobama s područja Grada Pleternice i okolnih naselja da te usluge iskoriste brže i jednostavnije – poručila je Antunović.

Nakon nedavnog otvorenja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i najave proširenja usluga od danas su Pleterničankama i Pleterničanima na raspolaganju usluge i servis Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

– Korak po korak i ostvarujemo rezultate koje smo zacrtali prije izgradnje zgrade. Vjerujem da smo ovom suradnjom olakšali građanima dostupnost usluge i informacija – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Predstojnica Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Jasminka Antunović zahvalila se gradskoj upravi Grada Pleternice na novom prostoru u zgradi E – inkubatora.
– Hvala Vam što se nam omogućili da i mi postanemo dio ove pozitivne priče. Vjerujem da će uvođenje uredovnog dana u kojem ćemo pružati usluge HZZ-a u Pleternici, pomoći poduzetnicima i nezaposlenim osobama s područja Grada Pleternice i okolnih naselja da te usluge iskoriste brže i jednostavnije – poručila je Antunović.

Prostor e-inkubatora je u prvom redu namijenjen poduzetnicima, ali prilikom kreiranja projekta ideja je bila da poduzetnici imaju i sve servise koji su im nužni uz sebe.
– Takvim promišljanjem smo htjeli skratiti poduzetnicima vrijeme koje im je potrebno za procedure, a samim time i povećati vrijeme za stvaranje novih vrijednosti i prihoda tvrtke – zaključuje Šarić.

Pleternica je nositelj i BFC certifikata, a označuje ugodno i povoljno poslovno okruženje što e-inkubator ovakvim načinom funkcioniranja zaista i je.

Vezane vijesti

Predaja ambalaže od sada bez redova i gužvi: Reciklažno dvorište bogatije za novi stroj

Pročitaj više

Baština živi: senzacionalan vikend u Pleternici ispunjen baštinom, gastronomijom i sportom

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content