Povratak
Hrvatsko žensko društvo provodi javnu kampanju “Dani EU fondova u Pleternici”

Hrvatsko žensko društvo provodi javnu kampanju “Dani EU fondova u Pleternici”

Uz prezentaciju podijeljeni su i promotivni materijali te edukativne brošure s ciljem informiranja o Konferenciji o budućnosti Europe koja predstavlja jedinstvenu i pravodobnu priliku da europski građani i građanke rasprave o izazovima i prioritetima Europe.

Pleternica je poznata kao jedan od lidera u korištenju europskih sredstava u cilju revitalizacije prostora, izgradnje nove infrastrukture te podizanja kvalitete življenja. Osim gradskih projekata brojne udruge na području Pleternice doprinose tome koristeći europske i nacionalne fondove za provedbu svojih ciljeva. Jedna od tih udruga je i Hrvatsko žensko društvo koje provodi javnu kampanju “Dani EU fondova u Pleternici” u sklopu projekta “Na tragu bolje europske budućnosti”.

Tako je na pleterničkoj tržnici održana prezentacija vrijednosti Europske unije, fondova, institucija i projekata široj javnosti. Uz prezentaciju podijeljeni su i promotivni materijali te edukativne brošure s ciljem informiranja o Konferenciji o budućnosti Europe koja predstavlja jedinstvenu i pravodobnu priliku da europski građani i građanke rasprave o izazovima i prioritetima Europe.

Kampanja ovime ne staje nego se nastavlja i dalje provoditi putem različitih medija kako bi se doprinijelo raspravi u sklopu Konferencije o budućnosti Europe, kao i o tome kako zajednički odgovoriti na izazove i kako poboljšati odgovore Europske unije i njezinih institucija na očekivanja građana. Projekt financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content