Povratak
HZJZ poziva na cijepljenje u subotu bez potrebe prethodnog naručivanja

HZJZ poziva na cijepljenje u subotu bez potrebe prethodnog naručivanja

Cijepljenje se provodi cjepivom proizvođača Moderna i Pfizer. Na cijepljenje je potrebno ponijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu.

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije poziva sve zainteresirane punoljetne stanovnike Požeško-slavonske županije na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja. Cijepljenje se provodi cjepivom proizvođača Moderna i Pfizer. Na cijepljenje je potrebno ponijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu. Uz zaštitu koje cjepivo pruža protiv bolesti COVID-19, cijepljeni prvom dozom moći će preko sustava e-građanin ili u nadležnom HZZO-u (zdravstveno osiguranje) zatražiti EU digitalnu COVID potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva i potvrda će im biti valjana naredna tri tjedna. Po primitku druge doze, potvrda će biti valjana najmanje sedam mjeseci. Više informacija o EU digitalnoj COVID potvrdi na https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr

Cijepljenje je organizirano u Pleternici u školskoj dvorani Osnovne škole fra Kaje Adžića u subotu, 03.07.2021. od 9 do 13 sati.

Vezane datoteke

Vezane vijesti

Dodijeljena 21 potpora najmlađim stanovnicima Pleternice: “Radovi na vrtiću Kuzmica su u tijeku i želimo biti spremni što prije”

Pročitaj više

Cvjetići glazbe u Pleternici kreću za vikend: 29 pjesama za 29 godina festivala

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content