Povratak
Inati se Slavonijo uz kandidata supertalenta Fabijana Kovačevića danas od 17h u bećarskom šoru

Inati se Slavonijo uz kandidata supertalenta Fabijana Kovačevića danas od 17h u bećarskom šoru

Kako bi dodatno zagrijali atmosferu očekuje nas i nastup trenutačno najpoznatijeg bećara Fabijana Kovačevića koji će nastupiti zajedno s tamburašima.

Posljednja adventska subota kreće sutra ujutro uz božićni sajam, a na popodnevnom Adventu u bećarskom šoru čeka vas bogata ponuda hrane i pića kao i zabavni program pod palicom TS Zlatna dolina. Kako bi dodatno zagrijali atmosferu očekuje nas i nastup trenutačno najpoznatijeg bećara Fabijana Kovačevića koji će nastupiti zajedno s tamburašima.

Svoj tradicionalni nastup i običaje izvest će i ZKUD Zavičajno društvo Rama iz Pleternice, a spremaju nam i domaću ramsku pitu i te nadaleko poznate uštipke. Da bi uštipci dobili veći značaj pobrinut će se vatrogasna društva s područja Pleternice koja će donijeti najbolje proizvode iz svojih sušionica pa nas tako očekuje i pregršt kobasica i slanina pečenih na otvorenoj vatri.

– Uz zajedništvo svih ljudi u našem Segedcu, prošle subote se pjevalo i plesalo unatoč lošem vremenu i laganoj kiši. Vjerujem da će i ove subote biti ugodno i blagdanski upotpunjeno naše slavonsko selo uz zanimljive goste, stoga uz vatricu i pregršt domaćih specijaliteta, vjerujem kako će cijeli dan proći u pravom blagdanskom ugođaju i zajedništvu – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content