Povratak
Izdvajanja za vatrogastvo u Pleternici porasla za više od 100 posto

Izdvajanja za vatrogastvo u Pleternici porasla za više od 100 posto

“Svjesna sam činjenice kako ste dugi peroid radili sa sredstvima koja su vam bila dovoljna za održavanje hladnog pogona. Stoga sam izuzetno sretna jer od ove godine više nećete imati tih problema. Povećanjem gradskog proračuna stvoreni su uvjeti za povećanje financiranja dobrovoljnim vatrogasnim društvima i to u onom obliku za unaprijeđenje rada i kvalitete uvjeta u kojima radite” – istaknula je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice na sastanku vatrogasnog centra Pleternica.

Dodala je i kako svi infrastrukturni radovi, kojih je u proteklim godinama uvijek bilo, ostaju i dalje u obavezi grada. – Drugim riječima, ovim povećanjem sredstava za rad vam se ne nameće obaveza obnove vatrogasnih domova ili nabavke opreme, za te stavke su sredstva također predviđena mimo redovnih sredstava za rad – pojasnila je Jozić.

Svoje zadovoljstvo novim proračunom koji je za 2018. godini više nego dvostruko veći u odnosu na 2017. godinu nisu krili ni predstavnici DVD-a te se tako moglo čuti i iznenađenje povećanjem sredstava. Složni su kako s novim financijskim okvirom imaju veću mogućnost privući veći broj mladih vatrogasaca kroz brojne aktivnosti.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content