Povratak
Jozić: “Budimo ono što jesmo, odvažne i hrabre žene koje su spremne mijenjati svijet oko sebe”

Jozić: “Budimo ono što jesmo, odvažne i hrabre žene koje su spremne mijenjati svijet oko sebe”

- Neka nam naredne godine budu uspješne i na dobrobit naših sugrađana - rekla je Marija Šarić, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

Pleternica je možda jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj u čijoj strukturi prevladavaju žene, tako uz Antoniju Jozić, čelnicu grada Pleternice na jednom od ključnih mjesta, onom čelnom u Poduzetničkom centru Pleternica, radi također još jedna žena, Marija Šarić.

Povodom 8. ožujka, odnosno dana žena obje su uputile svoje čestitke.

– Možda su nas odgajali da smo slabiji spol i da se poslovi dijele na muške i ženske no ja vjerujem da sam svojim radom, upornošću i zalaganjem pokazala i dokazala da spol nije važan. Važni su znanje, iskustvo, hrabrost, odvažnost i vizija. Stoga drage moje žene, neka nam je sretan naš dan i budimo ono što jesmo, odvažne i hrabre i spremne mijenjati svijet oko sebe – istaknula je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

– Na svom radnom mjestu imala sam čast surađivati s odvažnim i hrabrim ženama, stoga današnji dan posebno želim čestitati ženama poduzetnicama, obrtnicama i vlasnicama obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koje stvaraju nove vrijednosti i nova radna mjesta u našem gradu. Neka nam naredne godine budu uspješne i na dobrobit naših sugrađana – rekla je Marija Šarić, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content