Povratak
“Korak po korak radimo na realizaciji planova mjesnih odbora na području Pleternice”

“Korak po korak radimo na realizaciji planova mjesnih odbora na području Pleternice”

Osim samih radova po selima rješavaju se i potrebe udruga, klubova i društava na području Pleternice.

Radovi u mjesnim odborima na području Pleternice u punom su jeku pa je tako dovršena betonska kineta kanala u Srednjem selu koja će spriječiti odron ceste te je uređen i centralni prostor oko križa.

– Temeljem planova mjesnih odbora nastavili smo s ulaganjima i korak po korak radimo na njihovoj realizaciji. Osim Srednjeg sela aktivno je bilo i u Zarilcu gdje smo asfaltirali cestu oko ribnjaka te završili uređenje Društvenog doma – ističe Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Osim samih radova po selima rješavaju se i potrebe udruga, klubova i društava na području Pleternice. Također su započeli i radovi na mjesnom groblju Frkljevci-Kadanovci na izgradnji staza te planiranju novog djela groblja.

– Nakon postavljanja ograde došao je red i na izgradnju staze i time završavamo bitna ulaganja na ovom groblju čime je stvoren jedan dostojanstven prostor za posjet našim najmilijima. Što se tiče daljnjih radova predstoji nam nešto veseliji zadatak, a to je uređenje prostora iza Vatrogasnog doma gdje smo već postavili dječje igralište i zasadili stabla, a želja nam je urediti i staze kako bi tamo bio jedan krasan mali park – zaključuje Šarić.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content