Povratak
Marija Peić je vlasnica najljepše okućnice u Pleternici

Marija Peić je vlasnica najljepše okućnice u Pleternici

Podsjetimo kako Turistička zajednica Grada Pleternice svake godine raspisuje natječaj na koji su se slobodni prijaviti svi stanovnici Pleternice i okolnih naselja.

– Vaše okućnice, dvorišta, prilazi sve je to slika našeg grada, naše Pleternice. Stoga i raspisujemo natječaj kako bi vas nagradili, ali i potaknuli druge da se uključe jer ovakvim načinom želimo, posebice u vrijeme Devetnice, prezentirati našu Pleternici u što ljepšem svjetlu – rekla je pleternička gradonačelnica Marija Šarić u povodu dodjele nagrade za najljepše uređenu okućnicu.

Ove godine nagrada je pripala Mariji Peić iz Pleternice čiju je okućnicu komisija Turističke zajednice proglasila najljepšom. Podsjetimo kako Turistička zajednica Grada Pleternice svake godine raspisuje natječaj na koji su se slobodni prijaviti svi stanovnici Pleternice i okolnih naselja. Uz nagradu ovogodišnjoj pobjednici svim sudionicima natječaja su uručeni poklon paketi zahvale za sudjelovanje.

Vezane vijesti

Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje rada sportskih udruga: “Sport je jedan od najboljih načina promocije”

Pročitaj više

Dan sjećanja na poginule hrvatske branitelje pleterničkog kraja: “Željeli bismo da zaista oni danas ožive u nama, u našoj molitvi”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content