Povratak
Marija Peić je vlasnica najljepše okućnice u Pleternici

Marija Peić je vlasnica najljepše okućnice u Pleternici

Podsjetimo kako Turistička zajednica Grada Pleternice svake godine raspisuje natječaj na koji su se slobodni prijaviti svi stanovnici Pleternice i okolnih naselja.

– Vaše okućnice, dvorišta, prilazi sve je to slika našeg grada, naše Pleternice. Stoga i raspisujemo natječaj kako bi vas nagradili, ali i potaknuli druge da se uključe jer ovakvim načinom želimo, posebice u vrijeme Devetnice, prezentirati našu Pleternici u što ljepšem svjetlu – rekla je pleternička gradonačelnica Marija Šarić u povodu dodjele nagrade za najljepše uređenu okućnicu.

Ove godine nagrada je pripala Mariji Peić iz Pleternice čiju je okućnicu komisija Turističke zajednice proglasila najljepšom. Podsjetimo kako Turistička zajednica Grada Pleternice svake godine raspisuje natječaj na koji su se slobodni prijaviti svi stanovnici Pleternice i okolnih naselja. Uz nagradu ovogodišnjoj pobjednici svim sudionicima natječaja su uručeni poklon paketi zahvale za sudjelovanje.

Vezane vijesti

Dodijeljena 21 potpora najmlađim stanovnicima Pleternice: “Radovi na vrtiću Kuzmica su u tijeku i želimo biti spremni što prije”

Pročitaj više

Cvjetići glazbe u Pleternici kreću za vikend: 29 pjesama za 29 godina festivala

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content