Povratak
Međunarodnim kongresom Štamparovi dani započelo mjesec konferencija u Pleternici: “Vjerujem kako možemo postati kvalitetan centar za konferencije i kongrese”

Međunarodnim kongresom Štamparovi dani započelo mjesec konferencija u Pleternici: “Vjerujem kako možemo postati kvalitetan centar za konferencije i kongrese”

Nakon Štamparovih dana, već idući tjedan dolazi još jedna međunarodna konferencija, 3. po redu  Međunarodna konferencija kulturne baštine, tjedan iza konferencija u povodu rođendana Poduzetničkog centra Pleternica, a nakon nje Seminar tambure. Tokom svibnja će se održati i konferencija o upravljanju vodama i konferencija o korištenju solarne energije.

Ovogodišnji mjesec svibanj u Pleternici slobodno može nositi naziv i Mjesec konferencija jer su svi vikendi rezervirani za održavanje nacionalnih i međunarodnih konferencija.

– Drago mi je da ponovno imamo veliku zdravstvenu i međunarodnu konferenciju u Pleternici gdje ćemo u našem Interpretacijskom centru Terra Panonica biti domaćin 15. Štamparovih dana – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Osim konferencije pod nadležnošću organizatora Udruge narodnog zdravlja dr. Andrija Štampar bit će provedene i brojne terenske aktivnosti.

Nakon Štamparovih dana, već idući tjedan dolazi još jedna međunarodna konferencija, 3. po redu  Međunarodna konferencija kulturne baštine, tjedan iza konferencija u povodu rođendana pleterničkog PLINK-a, a nakon nje Seminar tambure. Tokom svibnja će se održati i konferencija o upravljanju vodama i konferencija o korištenju solarne energije.

– Dovršetkom Interpretacijskog centra Terra Panonica osim prikaza prirodne baštine krenuli smo i u prezentaciju dvorane samog centra, a rezultate tih suradnji vidimo kako danas, tako i kroz cijeli svibanj. Ovo ostavlja jedan pozitivan dojam za sve buduće suradnje i vjerujem kako će Pleternica postati jedan kvalitetan centar u vidu kongresa i konferencija – zaključila je Šarić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content