Povratak
Mladi u zajednici: Aktivni smo u svim sferama za kvalitetniji život mladih u gradu

Mladi u zajednici: Aktivni smo u svim sferama za kvalitetniji život mladih u gradu

Uz naše ideje i financijsku podršku, ono što nam olakšava djelovanje je svakako suradnja s drugim lokalnim udrugama i Gradom Pleternicom čija su nam vrata uvijek otvorena kada dolazimo s novim idejama.

Nakon glavne i među mladima najdraže aktivnosti projekta „Mladi u zajednici“, opremanja Kluba za mlade, nositelj projekt Udruga Mladi za mlade Pleternice nastavlja dalje s kvalitetnim sadržajima i aktivnostima. U sklopu navedenog projekta ostvarena je potpora u iznosu od 29.383,33 eura za razne aktivnosti, od kojih je jedna i nedavno održana edukacija pod nazivom „Razvijam svoje poslovne i organizacijske vještine za bolji život“.

– Kao udruga želimo utjecati i stvarati sadržaj za sve sfere života mladih u našoj zajednici. Osim zabavnih aktivnosti na kojima se svi skupimo i podružimo, cilj nam je i nastavak organizacije edukativnih radionica i edukacija poput ove – rekla je Iva Glibo, predsjednica Udruge Mladi za mlade Pleternice.

Iz udruge ističu i kako je glavni cilj edukacije bio pružiti mladima korisne informacije koje će im pomoći u olakšavanju njihove svakodnevice.

– Moram istaknuti kako smo kao udruga u posljednje vrijeme organizirali sjajne aktivnosti koje su bile posjećene od strane velikog broja mladih. Uz članove udruge, od velike pomoći nam je i financijska podrška koju smo ostvarili kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. Uz naše ideje i financijsku podršku, ono što nam olakšava djelovanje je svakako suradnja s drugim lokalnim udrugama i Gradom Pleternicom čija su nam vrata uvijek otvorena kada dolazimo s novim idejama – zaključila je Glibo.

Projekt „Mladi u zajednici“ je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

 

Vezane vijesti

Roštiljada u Zarilcu ponovno oduševila: „Koliko energije, mirisa i osmijeha na jednom mjestu“

Pročitaj više

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content