Povratak
Na redu su djeca – u ponedjeljak započinje njihov tjedan!

Na redu su djeca – u ponedjeljak započinje njihov tjedan!

Od ponedjeljka nam kreće najveseliji tjedan u godini, onaj dječji i to od 10 sati povorkom koja će krenuti od OŠ fra Kaje Adžića do Gradske kuće gdje će biti otvorenje dječjeg tjedna.

Utorak je predviđen za akciju Čitaj mi! u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici dok će u srijedu biti održane igre sa gradonačelnicom nakon koje će biti tribina. U četvrtak smo ponovno u knjižnici, a u petak u Dnevnom boravku. Subora je krcata aktivnostima tako će u 10 sati biti održan Dječji sajam uz mnoštvo dodatnog sadržaja, dok će po završetku sajma započeti turnir između odraslih i djece.

Završni dan Dječjeg tjedna kojeg i ove godine organizira Društvo naša djeca Pleternica je nedjelja. U dopodnevnim satima, točnije u 9 i 30 je Dječja Sveta misa u župnoj crkvi u Pleternici, a završno slavlje je u 16 sati u Dnevnom boravku.

Detaljan raspored možete pogledati u galeriji ispod! Budimo i ove godine zajedno!

 

Vezane vijesti

Završena Škola plivanja: „Imamo 26 novih plivača s pleterničkog područja“

Pročitaj više

Započela 3. faza radova na vatrogasnom domu u Požeškoj Koprivnici: „Primarni cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naselja“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content