Povratak
Na strelištu u Bzenici održan 1. memorijal Damir Gilanj

Na strelištu u Bzenici održan 1. memorijal Damir Gilanj

Pobjednička momčad je nastupila u sastavu: Pero Bošnjak, Krešo Šebalj, Ivica Pospišil, Petar Miloš i Željko Starčević.

Sjećajući se dugogodišnjeg lovca i strijelca Damira Gilanja, člana LD Dilj iz Buka, koji je pokretač lovnog streljaštva u Požeštini, na strelištu u Bzenici održan je prvi memorijal Damir Gilanj koji je okupio 24 streljačke ekipe iz pet slavonskih županija.

-Damir je bio inicijator izgradnje ovog strelišta, mi lovci ćemo uvijek dati potporu ovom memorijalu – kazao je u pozdravnoj riječi Branko Bertelović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije. Savez je pokrovitelj memorijala koji će postati tradicionalan.

-Drago mi je da je strelište sve više u funkciji, a želim mirnu ruku i uspješan rezultat strijelcima – istakla je otvarajući natjecanje gradonačelnica Pleternice Marija Šarić. Strijelci su u olimpijskom trapu pucali dva puta po 15 hitaca i to sa ramena.

Ekipni pobjednici su lovci kutjevačkog Slavonca, drugi je Jelen(Gaboš), a treći ekipa Metak iz Osijeka.

Pobjednička momčad je nastupila u sastavu: Pero Bošnjak, Krešo Šebalj, Ivica Pospišil, Petar Miloš i Željko Starčević.

Najbolji pojedinac je Nikola Živković(Jelen, Gaboš) ispred Zvonimira Pavoševića (Jastreb, Čepinski Martinci) i Stjepana Degnala(Srndać, Kešinci).

Nagrade za fair play nastupe primili su Mario Mareković(Fazan, Bušetina-Špišić Bukovica), Mario Pavleković(Fazan, Pitomača) i Ante Dubravac(Srnjak, Kešinci).

Pehare i nagrade je pobjednicima uručio Domagoj Gilanj, sin pokojnog Damira koji je inicirao ovaj memorijal. Među sudionicima je organizirana tombola, a glavni zgoditak – pušku dobio je Damir Kašuba (Srnjak, Kešinci).

tekst/foto: pozega.eu

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content