Povratak
Nije mi drago što su ceste blatne, ali mi je drago zbog čega su blatne

Nije mi drago što su ceste blatne, ali mi je drago zbog čega su blatne

Nakon dovršenih radova na potezu Blacko – Kuzmica kreće se i prema dovršetku radova na najvećem cestovnom gradilištu u Pleternici, onom na Ivandvoru. Gradonačelnica Grada Pleternice, Antonija Jozić je obišla danas gradilište zajedno sa nadzornim inžinjerom. Tom prilikom su zainteresirani stanovnici postavili pitanja oko načina realizacije, odnosno rješavanja određenih problema, posebice kolnih ulaza u dvorišta.

Gradonačelnica je istaknula kako nije zadovoljna sa dinamikom radova na gradilištu te kako se nada da će radovi biti intenzivirani i dovršeni u zadanom roku. – Izvođač ima još dva mjeseca da završi posao, svjesna sam da je blato i nije mi drago zbog toga, ali mi je drago zbog čega su blatne ceste, a to su ovi radovi i zbog toga vas molim za strpljenje. Pleternica je stvarno jedno veliko gradilište i to je ono što je dobro, ulažemo i tražimo rješenja za probleme koje imate. Nakon dugog niza godina, ovdje će biti u potpunosti riješen problem cestovne infrastrukture sa nogostupom – istaknula je Jozić.

Vezane vijesti

Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje rada sportskih udruga: “Sport je jedan od najboljih načina promocije”

Pročitaj više

Dan sjećanja na poginule hrvatske branitelje pleterničkog kraja: “Željeli bismo da zaista oni danas ožive u nama, u našoj molitvi”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content