Povratak
NK BSK Buk osvajač županijskog kupa!

NK BSK Buk osvajač županijskog kupa!

BSK Buk je uistinu odlična ekipa kako na terenu tako i van njega, bilo u vidu humanitarnih akcija, organizacije turnira, vođenja kluba ili ostvarivanja rezultata. Sretna sam što su dio Pleternice i još jednom od srca čestitam - rekla je Šarić.

Po drugi put u novijoj povijesti nogometaši BSK Buk osvojili su Županijski nogometni kup na jakšićkim Jajarama gdje su bili bolji od NK Jakšić! Nakon zahtjevne i utakmice pune preokreta koja je po riječima navijača rijetko viđena na ovim prostorima i rezultata 2:2 u regularnoj minutaži pobjednik kupa odlučen je jedanaestercima.

Uvijek neizvjesni jedanaesterci prevagnuli su na bučku stranu, a među mnogobrojnom publikom koja je ovaj derbi pratila žustrim navijanjem našli su se i čelnici Jakšića i Pleternice. Na kraju duela jakšićki načelnik Ivica Kovačević je sportski i kavalirski izrazio čestitku pleterničkoj gradonačelnici Mariji Šarić.

– Fascinira srčanost igrača, volja i borba za naslovom i od srca im čestitam na svim utakmicama koje su u ovoj sezoni odigrali jer ih je svaka od njih dovela do ovog naslova. BSK Buk je uistinu odlična ekipa kako na terenu tako i van njega, bilo u vidu humanitarnih akcija, organizacije turnira, vođenja kluba ili ostvarivanja rezultata. Sretna sam što su dio Pleternice i još jednom od srca čestitam – rekla je Šarić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content