Povratak
Novi asfalt za bučke gospodarstvenike

Novi asfalt za bučke gospodarstvenike

- Radi se o površini nešto manjoj od 1.000 četvornih metara koja je danas dovršena te na taj način iskazana briga i o onim gospodarstvenicima koji rade u našim selima - rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

Dovršena je rekonstrukcija ceste u ulici kraj župne crkve sv. Jurja u Buku vrijedna 230 tisuća kuna. Prigodom obilaska radova, pleternička gradonačelnica je istaknula zadovoljstvo što je ulica, u kojoj gospodarske djelatnosti obavljaju dva poslovna subjekta, ima novi sloj asfalta.

– Radi se o površini nešto manjoj od 1.000 četvornih metara koja je danas dovršena te na taj način iskazana briga i o onim gospodarstvenicima koji rade u našim selima. Uvijek govorimo o ravnomjernom razvoju i ovo je pokazatelj kako jednako vrednujemo sve naše gospodarstvenike na području Pleternice, koji zapošljavaju, rade i stvaraju nove vrijednosti – rekla je Jozić.

Inicijativa za rekonstruciju ceste je došla upravo od poduzetnika iz ulice, a uz sami asfalt mještani su izrazili i želju za parkirališnim prostorom uz groblje.

– U ovom trenutku radimo na parkiralištu kod nogometnog kluba za čiju je realizaciju klub ustupio prostor, s obzirom da je ono dosta blizu crkve i groblja vjerujem kako ćemo i time rasteretiti potrebu za parkingom, no zahtjev mještana je svakako opravdan i to je nešto na čemu ćemo raditi u narednom periodu – zaključuje.

Vezane vijesti

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Pročitaj više

11. rođendan PLINK-a: „Poduzetništvo nam je ključ, radna mjesta su glavna, a onda dolazi sve ostalo.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content