Povratak
Novo lice doma u Bzenici: “Inicijative mjesnih odbora doprinose ravnomjernom razvoju svih naselja”

Novo lice doma u Bzenici: “Inicijative mjesnih odbora doprinose ravnomjernom razvoju svih naselja”

Vjerujem kako će ovaj dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi svima, a ponajviše u onim veselim trenutcima - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Još jedan mjesni dom je sredstvima nacionalnih fondova dovršen i predan na korištenje mještanima. Radi se o mjesnom domu u Bzenici koji je nakon energetske obnove nadograđen i i uređen kako bi bio na raspolaganju svima kojima je potreban.

– Nakon sanitarnog čvora ostaje nam još nešto manjih radova, odnosno opremanja što ćemo s mještanima zajedno izvršiti. Nama je izuzetno važno da sva naša naselja daju inicijativu kroz mjesne odbore i da na takav način doprinose ravnomjernom razvoju svih naših naselja. Vjerujem kako će ovaj dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi svima, a ponajviše u onim veselim trenutcima – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Na radnom sastanku na kojem je bio prisutan i Tomislav Ećimović, direktor Pleterničkog komunalca mještani su istaknuli kako im je drago što se četverogodišnji plan rada mjesnog odbora uspješno realizira.

Vezane vijesti

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content