Povratak
Objavljen javni poziv za potporu gospodarstvenicima pogođenim pandemijom Covid-19

Objavljen javni poziv za potporu gospodarstvenicima pogođenim pandemijom Covid-19

Poziv možete naći na stranicama grada, a gradonačelnica najavljuje brzo izdavanje odluka, potpise ugovora i isplatu potpora.

Nedavno izglasana odluka Gradskog vijeća Grada Pleternice, na prijedlog gradonačelnice Antonije Jozić danas je objavljena u vidu javnog poziva.

 

– Primili smo puno poziva zainteresiranih gospodarstvenika i nastojali smo maksimalno ubrzati proces raspisivanja javnog poziva za dodjelu potpora. Svjesna sam što je pandemija učinila gospodarstvu i vjerujem kako će i pomoć Grada od 1.000 kn po zaposleniku biti od koristi našim gospodarstvenicima – rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

 

Poziv možete naći na stranicama grada ili klikom na ovaj link, a gradonačelnica najavljuje brzo izdavanje odluka, potpise ugovora i isplatu potpora.

 

– Kao i obično propisan je zakonski minimum koji se mora ispoštovati, a mi ćemo kao i uvijek maksimalno brzo reagirati kako bi sredstva, koja smo osigurali u proračunu što prije isplatili – zaključuje Jozić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content