Povratak
Od srijede na novoj tržnici: “Čvrsto vjerujem kako će nam ova lokacija biti novi centar okupljanja”

Od srijede na novoj tržnici: “Čvrsto vjerujem kako će nam ova lokacija biti novi centar okupljanja”

- Očekujemo interes i za otvaranje mesnice, ribarnice, zapravo želimo jednu cjelinu gdje će kupci moći kupiti sve osnovne namirnice od kruha preko povrća do mesa - kaže Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

Dovršetak izgradnje nove tržnice u Pleternici je veliki razlog za radost, projekt je to za koji su interes pokazali i proizvođači, ali i osobe koje ih redovito posjećuju.

Kako kažu sami poljoprivredni proizvođači prostor je to koji Pleternica zaslužuje koji će svima omogućiti bolje uvjete za rad. Navode i kako će zasigurno privući i neke nove kupce, one koji možda nemaju naviku kupovati na tržnici jer, navode nije isto doći na otvoreni prostor ili u jedan vrhunski uređeni centar u kojem je osigurano sve, od parkinga do usluge.

Takvog je razmišljanja i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Zadovoljna je kaže dinamikom radova i izvršenjem u planiranom roku, a posebice ju veseli izgled i funkcionalnost tržnice u samom centru grada.

– Čvrsto vjerujem kako će gradska tržnica postati novi centar okupljanja, posebice kada ona krene s punim radom, tu je još i kafić koji čeka prolazak pandemije, a naravno i prostor u zatvoren dijelu koji čekaju trajni najam – ističe Jozić.

Navodi dalje kako je tržnica osim srijedom, od sada otvorena i subotom, te da će se zatvoreni prostor popunjavati prema interesu kupaca. – Očekujemo interes i za otvaranje mesnice, ribarnice, zapravo želimo jednu cjelinu gdje će kupci moći kupiti sve osnovne namirnice od kruha preko povrća do mesa – zaključuje.

Vezane vijesti

Pleterničani i gosti ispunili šor: “Hvala vam što ste svojim dolaskom iskazali ljubav prema tradiciji”

Pročitaj više

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content