Povratak
Održana još jedna u nizu koordinacija na projektu Aglomeracije: “Inzistiramo da se ulice vrate u prvobitno stanje”

Održana još jedna u nizu koordinacija na projektu Aglomeracije: “Inzistiramo da se ulice vrate u prvobitno stanje”

Iako nismo niti nositelj projekta, niti smo raspisali natječaj i vršili odabir izvođača, Grad Pleternica je od same ideje aktivno uključen u ovaj projekt i nastojimo maksimalno biti odgovorni prema našim sugrađanima - ističe Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Dovršetkom postavljanja odvodnih cijevi u naseljima obuhvaćenim projektom Aglomeracije Pleternica krenulo se u sanaciju oštećenih kolnika. Kako su mjesni odbori navodili dosta je ostalo otvorenih problema upravo po tom pitanju te je i danas održana koordinacija kako bi se zajednički našlo rješenje te ubrzalo procese prije nadolazeće zime.

– Aglomeracija je najveći projekt koji se provodi na području Pleternice i u jednu ruku je i za očekivati da će biti najviše problema. Iako nismo niti nositelj projekta, niti smo raspisali natječaj i vršili odabir izvođača, Grad Pleternica je od same ideje aktivno uključen u ovaj projekt i nastojimo maksimalno biti odgovorni prema našim sugrađanima – ističe Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Tako je predmet današnjeg razgovora bilo i asfaltiranje u Gradcu koje je u tijeku. – Neke stvari nam jednostavno nisu prihvatljive i inzistirali smo na bržem rješavanju problema na terenu. – zaključuje Šarić.

Vezane vijesti

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Pročitaj više

11. rođendan PLINK-a: „Poduzetništvo nam je ključ, radna mjesta su glavna, a onda dolazi sve ostalo.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content