Povratak
Otvoren natječaj za gospodarstvo: “Ovo je samo jedan segment potpore gospodarstvu”

Otvoren natječaj za gospodarstvo: “Ovo je samo jedan segment potpore gospodarstvu”

Važno je i sada spomenuti kako poduzetnici imaju svoj dom i u našem centru koji im stoji na raspolaganju u realizaciji projektnih prijava, savjetovanja ali i svih ostalih upita koje imaju - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Ovih dana otvoren je natječaj za gospodarstvenike s područja Pleternice. Dugogodišnji je to program Grada Pleternice s ciljem pomoći u razvoju lokalnih poduzetnika i obrtnika.

– Nakon posljednjih nekoliko godina mogu ustvrditi kako se naši poduzetnici uistinu oslanjaju na ovaj natječaj. Nama je to dovoljan razlog da iz godine u godinu nastavimo s potporama – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Uz ove potpore napomenula je i glavnu potpornu instituciju Grada – Poduzetnički centar Pleternica.

– Uvijek to govorimo, no važno je i sada spomenuti kako je ovo samo jedan segment potpore gospodarstvu i kako poduzetnici imaju svoj dom i u našem centru koji im stoji na raspolaganju u realizaciji projektnih prijava, savjetovanja ali i svih ostalih upita koje imaju – zaključila je Šarić.

Natječaj možete pronaći ovdje.

Vezane vijesti

Roštiljada u Zarilcu ponovno oduševila: „Koliko energije, mirisa i osmijeha na jednom mjestu“

Pročitaj više

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content