Povratak
Pleternica izlagač na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Pleternica izlagač na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru je najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini, a i član je Asocijacije sajmova Jugoistočne Europe. U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a s ciljem promocije Poduzetničke zone Pleternica kao izvrsnog mjesta za ulaganje i razvoj poduzetništva, svoj štand na mostarskom sajmu ima i Grad Pleternica. Grad Pleternica će na mostarskom sajmu osim Poduzetničke zone promovirati i Program razvoja gospodarstva sa svim poticajnim mjerama za rast i razvoj gospodarstva od potpora za poduzetnike početnike, prerađivačku industriju, oslobođenja plaćanja komunalnog doprinosa i naknade, potpora za priključenje na sustav vodoopskrbe, odvodnje i niskonaponsku mrežu, stručno osposobljavanje, radna mjesta, financiranje kamata i dr.

– Nakon donošenja Programa razvoja gospodarstva organizirali smo i odradili značajne aktivnosti vezano za promociju zone. Podsjećam da je koncem ožujka Pleternica bila domaćin Poslovnog uzleta na kojem je promoviran i vizualni identitet naše zone. Izradili smo brošure, u tijeku je priprema kratkog promotivnog filma, a jedan od ciljeva je biti prisutan i na svim značajnim gospodarskim događanjima kakav je i mostarski sajam – izjavila je gradonačelnica Jozić.

Na mostarskom sajmu, čiji je ovogodišnji zemlja partner Srbija, predstavlja se više od 800 izlagača iz dvadesetak zemalja. Sajam je svečano otvoren danas u 11 sati uz nazočnost Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, gosp. Andreja Plenkovića.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content