Povratak
Pleternica sutra na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu – Dođite nas posjetiti!

Pleternica sutra na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu – Dođite nas posjetiti!

Pleternička korpa svoje proizvode predstaviti će na 10. Danima hrvatskih tržnica u subotu 25. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu od 9 do 16 sati

Udruga hrvatskih tržnica, 10. put po redu organizira manifestaciju Dani hrvatskih tržnica, a cijela manifestacija, navode u pozivu, organizirana je s ciljem predstavljanja i promoviranja tradicionalnih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda koji se nude na tržnicama diljem lijepe naše. – Želja nam je da na jednom mjestu prikažemo svo bogatstvo i šarenilo ponude tržnica iz cijele Hrvatske i građanima omogućimo da sa tako proizvedenom hranom ostvare kvalitetniju i zdraviju vlastitu prehranu te istovremeno daju doprinos razvoju lokalne ekonomije. U trenutcima gospodarske krize od iznimnog je značaja jačati vlastite gospodarske kapacitete i okrenuti se poticanju razvoja lokane ekonomije, čime se dodatno osnažuje održivi razvoj posebno ruralnih područja u Hrvatskoj – navode iz Udruge.

Na sajmu je predviđeno izlaganje oko šezdesetak izlagača predstavnika dvadesetak tržnica članica Udruge, među kojima je i Gradska tržnica Pleternica. Ispred pleterničke tržnice svoju će ponudu na sajmu prezentirati Agroturistička zadruga „Pleternička korpa“ gdje će posjetitelji imati priliku vidjeti i kupiti proizvode koji su rezultat rada članova zadruge. Svi članovi tako imaju priliku predstaviti ono najbolje što Slavonija nudi a to je ukusna, kvalitetna i zdrava hrana te srdačno gostoprimstvo i široka slavonska duša.

– Ovo je prvo sudjelovanje Pleternice na Danu hrvatskih tržnica i osobno me veseli što predstavljamo i prodajemo lokalne proizvode svih članova korpe. Dok naši vrijedni članovi rade na svojim poljima i proizvode najkvalitetnije proizvode, naša zadaća ove subote je predstaviti ih u najboljem svjetlu. Stoga pozivam sve da nas dođu posjetiti i kupiti naše domaće proizvode iz srca Slavonije – zaključila je upraviteljica pleterničke tržnice, Ana Katić.

Vezane vijesti

Predaja ambalaže od sada bez redova i gužvi: Reciklažno dvorište bogatije za novi stroj

Pročitaj više

Baština živi: senzacionalan vikend u Pleternici ispunjen baštinom, gastronomijom i sportom

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content