Povratak
Pleternička tržnica u nedjelju u Plodovima zemlje: Najbolji promotori domaćih proizvoda

Pleternička tržnica u nedjelju u Plodovima zemlje: Najbolji promotori domaćih proizvoda

Kakva je ponuda i potražnja na Gradskoj tržnici Pleternica? Odgovore na to i brojna druga pitanja možete čuti u nedjelju u 23. listopada Na prvom programu HRT-a od 12:25 kada počinje emisija "Plodovi zemlje"

Pleternica je u proteklom tjednu svojim projektima promovirana u nekoliko navrata na nacionalnim televizijama i to u kontekstu razvoja poljoprivrede. Dječji vrtić je bio gost sa svojim vrtom domaćih proizvoda u Regionalnom dnevniku te emisijama Hrvatska danas i Dobro jutro Hrvatska na Hrvatskoj radio televiziji. RTL Hrvatska je iskoristio Svjetski dan jabuka te u središnjem dnevniku imao javljanje uživo iz Brodskog Drenovca gdje im je gost i domaćin bio Stjepan Matijević.

Sve su to prilozi koji promoviraju Pleternicu kroz marljive i vrijedne OPG-e, ali i kroz pedagoške ideje u vrtićkoj i predškolskoj dobi koje za cilj imaju pokazati važnost uzgoja domaće i zdrave hrane. Takvim načinom ne treba brinuti za buduće prodavače i kvalitetu hrane na pleterničkoj tržnici koja je također ugostila ekipu Hrvatske radio televizije te snimila prilog o važnosti i funkcionalnosti malih gradskih tržnica u vidu promocije domaćih proizvoda, osiguravanja uvjeta za rast i razvoj poljoprivrede te kao mjesto za savjetovanje jer tržnica u organizaciji s Poduzetničkim centrom Pleternica organizira savjetovanje upravo tamo gdje se nalazi najveći broj poljoprivrednih proizvođača.

Što kažu kupci, a što prodavači? Kakve sve informacije možete dobiti na tržnici? Kakva je ponuda i potražnja? Odgovore na ta i brojna druga pitanja možete čuti u nedjelju u 23. listopada Na prvom programu HRT-a od 12:25 kada počinje emisija “Plodovi zemlje”

Vezane vijesti

Pleterničani i gosti ispunili šor: “Hvala vam što ste svojim dolaskom iskazali ljubav prema tradiciji”

Pročitaj više

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content