Povratak
Pleternička tržnica u nedjelju u Plodovima zemlje: Najbolji promotori domaćih proizvoda

Pleternička tržnica u nedjelju u Plodovima zemlje: Najbolji promotori domaćih proizvoda

Kakva je ponuda i potražnja na Gradskoj tržnici Pleternica? Odgovore na to i brojna druga pitanja možete čuti u nedjelju u 23. listopada Na prvom programu HRT-a od 12:25 kada počinje emisija "Plodovi zemlje"

Pleternica je u proteklom tjednu svojim projektima promovirana u nekoliko navrata na nacionalnim televizijama i to u kontekstu razvoja poljoprivrede. Dječji vrtić je bio gost sa svojim vrtom domaćih proizvoda u Regionalnom dnevniku te emisijama Hrvatska danas i Dobro jutro Hrvatska na Hrvatskoj radio televiziji. RTL Hrvatska je iskoristio Svjetski dan jabuka te u središnjem dnevniku imao javljanje uživo iz Brodskog Drenovca gdje im je gost i domaćin bio Stjepan Matijević.

Sve su to prilozi koji promoviraju Pleternicu kroz marljive i vrijedne OPG-e, ali i kroz pedagoške ideje u vrtićkoj i predškolskoj dobi koje za cilj imaju pokazati važnost uzgoja domaće i zdrave hrane. Takvim načinom ne treba brinuti za buduće prodavače i kvalitetu hrane na pleterničkoj tržnici koja je također ugostila ekipu Hrvatske radio televizije te snimila prilog o važnosti i funkcionalnosti malih gradskih tržnica u vidu promocije domaćih proizvoda, osiguravanja uvjeta za rast i razvoj poljoprivrede te kao mjesto za savjetovanje jer tržnica u organizaciji s Poduzetničkim centrom Pleternica organizira savjetovanje upravo tamo gdje se nalazi najveći broj poljoprivrednih proizvođača.

Što kažu kupci, a što prodavači? Kakve sve informacije možete dobiti na tržnici? Kakva je ponuda i potražnja? Odgovore na ta i brojna druga pitanja možete čuti u nedjelju u 23. listopada Na prvom programu HRT-a od 12:25 kada počinje emisija “Plodovi zemlje”

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content