Povratak
Pleterničkim mažoretkinjama dva zlata i 3 srebra: “Osjećaj je prekrasan, ponosne smo”!

Pleterničkim mažoretkinjama dva zlata i 3 srebra: “Osjećaj je prekrasan, ponosne smo”!

Zlato je pripalo marširajućoj grupi - juniori te Lani Olšak u kategoriji solo sa rekvizitima - kadeti, dok su se srebrom okitile Dora Olšak i Leona Tus u kategoriji duo s rekvizitima - najmlađi, Petra Erjavac u kategoriji solo s rekvizitima - juniori te također juniori u Baton flag kategoriji.

Protekli vikend je održano Prvenstvo Hrvatske u mažoret plesu gdje su pleterničke mažoretkinje ostvarile odličan uspjeh te tako plasirale na daljnja natjecanja u Italiji i Španjolskoj.

– Svakom natjecanju pristupamo maksimalno i presretne smo kada vidimo da se marljivi rad i trud isplate. Veliki je ovo događaj za naše mažoretkinje i naravno podstrijeh za daljnji rad. Zahvaljujem svima koji su nas pratili i bili uz nas tokom svih godina našeg rada, vjerujem i kako će ovaj uspjeh potaknuti mnogobrojne djevojčice da nam se priključe – rekla je Marijana Erjavac, predsjednica Mažoretkinja Grada Pleternice.

Natjecanje je pratila i pleternička gradonačelnica Marija Šarić i sama majka djevojčice koja je nastupala. – Ponosna sam na svaki uspjeh naših sugrađana bez iznimke o kojem sportu se radi, ali u ovom slučaju je još jedan dodatni osjećaj jer sam aktivni sudionik svih događanja. Čestitam svima koji su doveli do ovog rezultata i vjerujem kako će se oni u narednim godina samo poboljšavati – rekla je Šarić.

Zlato je pripalo marširajućoj grupi – juniori te Lani Olšak u kategoriji solo sa rekvizitima – kadeti, dok su se srebrom okitile Dora Olšak i Leona Tus u kategoriji duo s rekvizitima – najmlađi, Petra Erjavac u kategoriji solo s rekvizitima – juniori te također juniori u Baton flag kategoriji.

Vezane vijesti

Druženje u prirodi za zlatnu dob: „Ovdje smo da porazgovaramo i da nam ukažete na vaše potrebe“

Pročitaj više

Premijera filma „Kroz Slavoniju u potrazi za Ramom“: Važno je znati otkuda smo došli, što radimo i kamo idemo“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content