Povratak
Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježen Dan državnosti

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježen Dan državnosti

Sa željom da svakodnevno osjećamo ponos na ta vremena i željom da nastavimo prosperitetnim putem za bolju budućnost naše djece čestitam vam Dan državnosti - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

U povodu Dana državnosti položeni su vijenci kod spomen obilježja hrvatskim braniteljima u Pleternici. Uz izaslanstvo Grada predvođeno gradonačelnicom Marijom Šarić, vijence su položile i braniteljske udruge, roditelji poginulih hrvatskih braniteljica i branitelja, policija te predstavnici Hrvatske demokratske zajednice.

Utemeljenjem prvog Hrvatskog sabora, 1990. stekli smo pravo da budemo svoj na svome. Sa željom da svakodnevno osjećamo ponos na ta vremena i željom da nastavimo prosperitetnim putem za bolju budućnost naše djece čestitam vam Dan državnosti, Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Molitvu je predvodio župni vikar Tomislav Dokoza.

foto: Ivica Tomić/pozeskivodic.com

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content