Povratak
Položen vijenac povodom obilježavanja VRO Bljesak

Položen vijenac povodom obilježavanja VRO Bljesak

"Svim hrvatskim braniteljicama i braniteljima, uz sjećanje na sve one koji su dali svoj život za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, izražavam zahvalnost za herojska djela te svim sudionicima operacije Bljesak čestitam na velikom pothvatu u teškim trenucima za naš narod.", rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

Ovogodišnje polaganje vijenca povodom obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak održalo se sukladno aktualnoj situaciji vezanoj uz epidemiju koronavirusa i uz poštivanje preporučenih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Prilagođeno tome gradonačelnica grada Pleternice Antonija Jozić je u pratnji predsjednika UDVDR Pleternica, Tomice Perkovića položila vijenac kod spomenika poginulim braniteljima.

Vezane vijesti

Dodijeljena 21 potpora najmlađim stanovnicima Pleternice: “Radovi na vrtiću Kuzmica su u tijeku i želimo biti spremni što prije”

Pročitaj više

Cvjetići glazbe u Pleternici kreću za vikend: 29 pjesama za 29 godina festivala

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content