Povratak
Porast broja djece u obiteljima: “Čak 9 obitelji sa troje ili više djece na prijemu u vrtiću”

Porast broja djece u obiteljima: “Čak 9 obitelji sa troje ili više djece na prijemu u vrtiću”

Ovakva statistika u današnjem vremenu pruža neizmjernu sreću i ohrabruje sve nas. Čestitam svim roditeljima, bez obzira dali ste prvi put s nama ili više puta. Djeca su uistinu veliki dar i vidjeti vas ovdje ulijeva veliku sigurnost u budućnost - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Tradicionalni susret djece rođene u drugom tromjesečju sa gradonačelnicom i ravnateljicom vrtića i ovaj se put odvio u prvoj ustanovi koju će vrlo vjerojatno pohađati – Dječjem vrtiću Tratinčica u Pleternici.

Kroz navedeni period rođena su 23 nova stanovnika Pleternice, a posebno veseli da je sudjelovalo čak 8 obitelji sa troje djece, a jedna obitelj sa četiri.

– Ovakva statistika u današnjem vremenu pruža neizmjernu sreću i ohrabruje sve nas. Čestitam svim roditeljima, bez obzira dali ste prvi put s nama ili više puta. Djeca su uistinu veliki dar i vidjeti vas ovdje ulijeva veliku sigurnost u budućnost – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Ravnateljica dječjeg vrtića Tratinčica, Nikolina Hačka je i ovaj put roditelje upoznala s radom vrtića i načinom upisa djece, a podsjetila je i na investicije koje Grad Pleternica realizira, posebice izgradnju podružnog vrtića u Kuzmici te pripremu za isto u Gradcu kako bi sva djeca čiji roditelji to žele mogli imati mjesto u vrtiću.

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content