Povratak
Posegana u Pleternici: “Koncerti u dvorani su najljepši doživljaj glazbe i tako će biti i ovaj put”

Posegana u Pleternici: “Koncerti u dvorani su najljepši doživljaj glazbe i tako će biti i ovaj put”

Popularni glazbeni sastav Posegana će 3. prosinca s početkom u 20 sati u Interpretacijskom centru Terra Panonica održati svoj samostalni koncert.

– Već dugo vremena razgovaramo o koncertu u Pleternici i drago mi je da smo uspjeli naći datum koji odgovara svima posebice jer je koncert uvod u sami Advent – istaknuo je Ivan Karadža, glavni vokal sastava.

Poseganu ne treba previše predstavljati jer su već dugi niz godina prisutni u glazbenom i medijskom prostoru, a prijašnji koncerti i nastupi jamstvo su prekrasne večeri u Pleternici.

– Iskreno se veselimo koncertu na koji će nam doći i neki naši dragi prijatelji i gosti kao izvođači i vjerujem kako ćemo u prekrasnoj pleterničkoj dvorani sa publikom stvoriti jednu simbiozu za pamćenje – dodaje Karadža.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti u Gradskoj kući Pleternica svaki radni dan od 7 do 15 sati po cijeni od 5 eura.

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content