Povratak
Potpisan ugovor za Starčevićevu: “Maksimalno radimo na svim obavezama koje imamo”

Potpisan ugovor za Starčevićevu: “Maksimalno radimo na svim obavezama koje imamo”

Kao i uvijek sve segmente naših obaveza nastojimo maksimalno izvršavati, naša obaveza nisu samo manifestacije nego širok spektar svih aktivnosti koje su važne za naše sugrađane, a jedna od njih je svakako i cestogradnja - ističe Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Potpisom ugovora dovršen je i zadnji korak nužan za početak radova na rekonstrukciji ulice Ante Starčevića u Pleternici. Radove vrijedne 1,6 milijun kuna izvodit će tvrtka PZC Slavonski Brod.

Nastavak je ovo radova na cestogradnji na području Pleternice, a uskoro započinju i drugi dok se i dovršetak određenih započetih radova uskoro očekuj, navodi pleternička gradonačelnica Marija Šarić.

– Kao i uvijek sve segmente naših obaveza nastojimo maksimalno izvršavati, naša obaveza nisu samo manifestacije nego širok spektar svih aktivnosti koje su važne za naše sugrađane, a jedna od njih je svakako i cestogradnja – ističe Šarić.

Nužna je ovo rekonstrukcija, navodi, jer je sadašnja asfaltna podloga što zbog vremena koje je prošlo i prometa što zbog radova koji su rađeni na tom području.

– Svjesni smo kako izgradnjom novih proizvodnih pogona u zoni imamo tendenciju povećanja prometa koja će se tek pokazati dovršetkom određenih privatnih investicija i stoga je ovo ulaganje i više nego potrebno – zaključuje Šarić.

Vezane vijesti

Svečano obilježen Dan Grada Pleternice i blagdan našeg zaštitnika sv. Nikole

Pročitaj više

Ljudi su prepoznali advent u bećarskom šoru

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content